IDEJE

Odavno planiram da kupim blokčić za ideje. Da ih beležim, da mi ne beže. Kad poželim da presvlačim zgrade u sazvežđa, stepeništa u more, da gnezdim origami ždralove po drveću, da satelitske antene bojim u žuto, da im nacrtam oči i usta, pa da se smeju u nebo. Nije to neizvodljivo. Viđam slične lepote na stranim blogovima i čekam da se dese i ovde. I evo je prilika! Tvoja ideja za naš grad! U dogovoru sa desnom ili levom hemisferom mozga, da rasplinemo maštu ili da ukažemo na problem.InspirishiMe Tvoja ideja za nas grad

#InspirishiMe je pokrenuo lepu aplikaciju „Tvoja ideja za naš grad“. U pitanju je igra koja vam može pomoći da oživite one ideje za koje nemate kako, nemate s kim. Fotkajte ono što želite da menjate (obojite, ulepšate, popravite…), okačite sliku u galeriju aplikacije, napišite kratak opis i onda sačekajte da lajkovi presude. Ako vaš predlog pobedi, dobijate punu pomoć za realizaciju ideje. A ako ne pobedi… I dalje ste na dobitku. Jer, počeli ste da razmišljate.

stepenice

Ako nemate baš nikakvu ideju, možete da podržite moj predlog, pa da stepenice kod Brankovog mosta postanu npr jedna ovako lepa slika!